OtherwayBusinessGroup logo
    | Acasa | Despre noi | Produse | Contact |
Otherway Business Group    


 


Noutati  
 
  • Stimulatoare cardiace si accesorii

4170 Bedside

 

4170 Bedside

 

 

Modelul 4170 Extern este un pacemaker monocameral pentru tratament temporar conceput sa functioneze atat in mod sincron cat si asincron. Modelul 4170 include reglaje pentru frecventa variabila continua, pentru debit si pentru unda de sensing, precum si o functie suplimentara pentru reglajul frecventelor inalte prin care se asigura cresterea rapida a stimularii cardiace de la 60ppm la 80ppm.

 

 

EV4543 Miniature

 

EV4543 Miniature

 

 

 

Modelul EV4543 miniatural este un pacemaker usor, de dimensiuni reduse, care asigura pacientului un confort mai mare si care ii permite totodata tratamentul ambulatoriu. Stimulatorul cardiac poate functiona atat in mod sincron cat si asincron si include reglaje ale frecventei, debitului si ale undei de sensing. Modelul miniatural EV4543 include si un reglaj pentru triplarea (x3) frecventei prin care se asigura un pacing de inalta frecventa, de pana la 450ppm, in cazul stimularii cardiace directe.

 

4570 Micro-Pace

4570 Micro-Pace

 

 

 

Modelul 4570 Micro-Pace este un pacemaker bicameral usor de programat, destinat tratamentului temporar. Acesta include trei moduri de stimulare atriala, trei moduri de stimulare ventriculara si cinci moduri bicamerale. Alte caracteristici sunt: operarea in sistem multi-mode, operarea parametri multipli, stimularea rapida de pana la 800ppm si functiile de suspendare / reluare a stimularii cardiace.

 

 

4800 AccuPaceTM

 

4800 AccuPaceTM

 

 

 

 

Modelul 4800 AccuPace™, analizor al functionarii pacemakerului bicameral, imbina beneficiile pacingului bicameral multi-mode, cu parametri multipli, cu functiile de testare prin care se evalueaza, afiseaza, stocheaza, si printeaza caracteristicile importante ale sistemului de derivatii al pacientului.   Functia de pacing temporar permite medicului sa realizeze studii de stimulare pre-implant ale parametrilor si functiilor de baza ale pacemakerului asupra pacientului, inainte de implantarea generatorului de puls permanent.

 

 

Extension Cables

Extension Cables

 

 

 

Prelungitoarele si prelungitoarele chirurgicale pentru pacemakere de tratament temporar pot fi folosite pentru majoritatea pacemakerelor externe temporare si a analizorilor de pacing extern care se afla pe piata. Majoritatea cablurilor pot fi resterilizate dupa utilizare, dar exista si prelungitoare sterile de unica folosinta.

 

 

Safe Sheath

Safe Sheath

 

 

 

Teaca de protectie include un dispozitiv de introducere si o valva hemostatica care impiedica refluarea sangelui si aparitia emboliei gazoase. Destinata in primul rand accesului la vena prin partea stanga, teaca de protectie de 13cm este prevazuta cu o crestatura, si poate fi indepartata cu usurinta dupa ce a fost introdus firul conductor sau cateterul. Este disponibila pentru dimensiunile 5F pana la 12F. Instructiuni de folosire [aici].

 

 

Twist-Lok Introducers

Twist-Lok Introducers

 

 

 

 

Dispozitivele de introducere Twist-Lok sunt concepute pentru introducerea cateterelor atunci cand indepartarea tecii de protectie trebuie facuta fara a misca cateterul introdus.Disponibile pentru dimensiuni de la 7F si pana la 11F, aceste dispozitive asigura o trecere lina de la dilatator la teaca de protectie, diminuand astfel afectarea tesutului. Pot fi indepartate cu usurinta si sunt prevazute cu un mecanism de inchidere care blocheaza dilatatorul in teaca de protectie pe durata introducerii.

 

 

V-Pace

 

V-Pace

 

 

Cateterele de stimulare cardiaca temporara din gama V-Pace includ derivatii bipolare atriale si ventriculare “J”, si electrozi transvenosi cu  balon precum si un cateter hexapolar A - V pentru stimulare VDD.

 

 

Myo-Pace

 

Mio-Pace

 

 

Electrozii unipolari din gama Myo-Pace sunt conceputi in mod special pentru stimularea cardiaca temporara ca urmare a interventiilor chirurgicale pe cord. Se poate opta fie pentru ace standard fie pentru ace speciale pentru a inlesni conectarea la pacemaker, fixarea si izolarea in functie de codurile de culoare.

 
| Acasa | Despre noi | Produse | Contact |    
@2010, Otherway Business Group. Toate drepturile rezervate.
Google Page Rank Checker